Tarjoamme vuokralle aidatun metsäalueen ja koulutuskentän sekä lämmintä kokoustilaa

Vuokraa metsä & koulutuskenttä

Aidattu metsäalue ja koulutuskenttä

Vuokraa Lämmintä Kokoustilaa

Vuokraamme lämmintä kokous- ja koulutustilaa pienimuotoisine kokouspalveluineen. Tilan yhteydestä löytyy monipuolinen koiratarvikekauppa.

Vuokraa metsä & koulutuskenttä

Mäntsälän Nummisten idyllisissä maisemissa, istutetun kuusimetsän katveessa, saat nauttia omasta rauhasta koirasi kanssa, treenaten tai ulkoillen.

Vuokraamme edullisesti koulutuskenttää ja aidattua metsää kasvattajille, yhdistyksille, treeniryhmille, kaveriporukoille tai ihan vaan juuri sinulle turvalliseen koiran ulkoiluttamiseen aidatulla alueella.

Aidattu koulutuskenttä 20 x 20 m

Kenttä on kivituhkapohjainen ja viettää loivasti alaspäin. Kentältä löytyy agilitykentän esteitä.

Metsäalueelta löytyy koirien aktivointiin myös hajutyskentelyalue ja penturata.

Vuokraa lämmin koulutus/kokoustila

80 m2 lämmin ja siisti kokoustila sijaitsee aidatun metsäalueen laidalla, aidan sisäpuolella. Se tarjoaa idylliset ja luonnonläheiset puitteet niin pienimuotoiselle kokoustamiselle, kasvattipäiville kuin luennollekin. Metsäalueella on myös 15 hengen kota.

Varusteet: 25 hengelle pöydät ja tuolit, videotykki, kahvin/teenkeittovalmius, siisti ulkovessa. Kokoustarjoilut sopimuksen mukaan.

Ohjeita-Kivakoiran-kentän-metsän-käyttäjälle

 

Hinnat

1 henkilö/talous koirineen 20 ,- /h   TAI  sarjakortti 60 ,- / 4 h

2  henkilöä/taloutta koirineen 30 ,- /h

3 henkilöä/taloutta koirineen 40 ,- /h

Ryhmät 4-10 henkilöä/taloutta 60 ,- /h, ryhmät yli 10 henkilöä/taloutta 90 ,-/h

Kota metsän vuokran yhteydessä 10 ,-/h

Hinnat sisältävät alvin 24 %.


Maksu käteisellä tai kortilla, ryhmille myös laskulla. Ryhmät voivat pyytää myös tarjousta, jos vuokra-aika ylittää 2 tuntia.

Vuokraus pitää sisällään koulutuskentän, metsän, hajutyöskentelyalueen ja penturadan käytön. Alueet sijaitsevat vierekkäin ja niiden välissä olevasta portista on helppo kulkea edestakaisin. Alueella ei ole samaan aikaan muita koiria.

Varauskyselyt tekstiviestillä numeroon 040 523 8747 / Tanja. Vahvistuksen yhteydessä saat ohjeita alueelle saapumiseen ja maksamiseen. Kokous- ja koulutustilojen ja kodan käytöstä sovitaan erikseen.

Aidattu metsä

Vajaan hehtaarin metsäalue on aidattu 150 cm korkealla verkkoaidalla.  Metsäalueella on verkkoaidan päälle lisätty tiheämpi alaverkko, josta pienetkään koirat eivät mahdu läpi. Alue on valaistu. Metsästä on rajattu pienehkö alue, jossa on luonnonmateriaaleista tehtyjä piiloja joko hajuille tai nameille.

"Oltiin kahden perheen koirien kanssa eka kertaa ja kylläpä oltiinkin tyytyväisiä. Saatiin tehtyä rauhassa erilaisia harjoituksia agilitykentällä ja lisäksi koirat pääsivät vielä juoksemaan metsässä. Paikan hinta-laatusuhde on erinomainen ja suosittelenkin paikkaa lämpimästi. Tulemme kyllä toistekin!"  Hanna-Leena Vantaalta

"Kiva ja rauhallinen paikka ja paljon mielenkiintoisia hajuja. Tarpeeksi iso, jotta koirat pääsevät kunnolla juoksemaan. Parasta on tietysti oma rauha eli ei tarvitse miettiä tuleeko metsässä vastaan vieraita koiria tai ihmisiä, kun alue on vuokrattu kokonaan omille koirille. Suosittelen, hyvä hinta-laatusuhde ja tunnin oleskelun jälkeen molemmat koirat olivat aivan väsyneitä ja uni maittoi!" Katri Mäntsälästä